prodaja

Verzija za ispis |  pošaljite upit | 

Google mapa

ID:
k904
Mjesto :
Krapina - Okolica
Kvart:
Vidovec Krapinski
Adresa:
Vidovec Krapinski
Godina izgradnje:
Starogradnja (2010)
Površina:
105,00 m2
Površina okućnice:
2.000,00 m2
Cijena:
487.500,00 kn - (65.000,00 €)
Broj etaža kuće:
Visoka prizemnica
Tip Objekta:
Samostojeća
Broj soba:
3
Broj kupaonica:
1
Grijanje:
Klasično grijanje
Stanje:
Novouređeno
Oprema:
Nenamješteno
Orijentacija:
Istok Zapad
Oprema:
Vrt, Terasa (2 m2), Stolarija: Drvena, Namještaj: U cijeni, parket, Vrtna kućica, Garaža: Ima, Prijevoz: autobus,
dozvole:
OPIS:
KRAPINA-KRAPINSKI VIDOVEC  prekrasna vikendica  u neposrednoj blizini Krapine (cca 2km),Krapinskih Toplica(cca 5,5km) i svega 40 minuta vožnje do Zagreba i isto toliko do Maribora. .Vikendica se sastoji  od suterenskog dijela(prizemlje) u kojem se nalazi spremište,ljetna kuhinja sa dnevnim boravkom i blagavaonicom wc-a(moguće napraviti još jednu kupaonu).Iz prizemlja se ulazi u vinski podrum.Tu je i natkrivena prekrasna prostrana  terasa,iz koje puca pogled na  šumu  i prekrasan krajolik.
Gornji dio vikendice  sastoji se od potpuno namještenog apartmana, sa kupaonicom i WC-om i sa još jednom prostranom terasom. Griijanje je klasično i na struju(konvektori) a moguće je ugraditi i klimu.,plin je udaljen cca 200m,gradski vodovod,struja,septička jama,vrtnu kučicu za alat,roštilj pečenjara,roštilj.Vikendica ima kvalitetnu  termo fasadu,posjeduje građevinsku dozvolu,legalizirano.
Vikendici pripada 1500m2  okućnice(uknjiženo) te 500m2 koja je u posjedu(nije uknjiženo) sa uređenim vinogradom  sa 300 trsova visokokvalitetnih sorti. a tu su još kruške Viljamovke,7 sorti jabuka,šljiva Stenlijevka,2 oraha,lješnjaci(cca 15 kom) aronije,kupine ,borovnice,šparoge,ukratko svega pomalo za vlastite potrebe.Tu je i ograđen mali vrt sa kompostano  a uz samu asfaltiranu cestu  posađeni su čempresi.Na objektima se nalaze i dva spremnika  za kišnicu vodu.
Kako je svega 3 km udaljena auto cesta ,blizina Krapine koja je turističko mjesto poznata po KRAPINSKOM PRAČOVJEKU, Krapinskih Toplica sa novouređenim bazenima,blizina VINSKE CESTE  vikendica je idealna osim za vlastite potrebe i  za turizam  (dnevni najam,seoski turizam ....) Blizina trgovačkih centara,ambulante,bolnice,škole,vrtića..POSJED JE KOMPLETNO OGRAĐEN. Netaknuta priroda u čijem se okruženju nalazi vikendica okružena sa šumama ,zelenilom,vinogradima... njezinom kupnjom  kupujete RAJ NA ZEMLJI......koji je opisom teško izreći.EC_u izradi.