prodaja

Verzija za ispis |  pošaljite upit | 

Google mapa

ID:
k912
Mjesto :
Krapina - Okolica
Kvart:
Gornja Pačetina
Adresa:
Gornja Pačetina
Godina izgradnje:
Starogradnja (1974)
Površina:
225,00 m2
Površina okućnice:
1.900,00 m2
Cijena:
637.500,00 kn - (85.000,00 €)
Broj etaža kuće:
Katnica
Tip Objekta:
Samostojeća
Broj soba:
5
Broj kupaonica:
1
Grijanje:
Plinsko etažno
Stanje:
Dobro
Oprema:
Polunamješteno
Mogućnost useljenja:
Odmah po isplati
Orijentacija:
Zadnja adaptacija:
2010
Oprema:
Balkon, Terasa, Stolarija: Drvena, Šupa: u objektu, Parking: Više mjesta, Telefonski priključak: Ima, Garaža: Ima, Prijevoz: Vlak,
dozvole:
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
OPIS:
Krapina-Gornja Pačetina lijepa kuća  katnicasa  gospodarskim objektima ,voćnjakom na veoma lijepoj lokaciji 6km od Krapine i isto toliko do Krapinskih Toplica .Kuća se sastoji od  :
PRIZEMLJA  u kojem se nalazi kuhinja ,dnevni boravak,spavaća soba,kupaonica sa WC-om,garderobnog prostora.Iz prizemlja  se sa novijim drvenim stepenicama ide na I kat  na kojem se nalaze 3 sobe sa izlazom na balkon i veliku terasu koja se nalazi iznad garaže.Na I se katu nalazi prostor za  još jednu kupaonicu. U jednoj sobi nalazi se laminat dok je u ostalim sobama  tepison. TAVAN je neuređen  uz mogućnost izgradnje još jednog stana.
Gospodarska zgrada  je površine 118m2 a spremište 71m2.U vočnjaku se nalazi više vrsta voćaka.Kuća   je sa objektima u dvorištu pogodna  za preuređenje u starački dom i druge poslovne aktivnosti.Kuća nema kanalizaciju već septičku jamu.Centralno plinsko grijanje sa mogućnošću  centralnog i na drva . Nedaleko kuće moguća je kupnja  15000m2 livade, te 6150m2,te vinograda .Blizina željezničke stanice(oko 8 minuta pješice),trgovačkih centara,ambulante,škole,dječjeg vrtića (sve unutar  5,bolnice Krapinske Toplice te bolnice Zabok.Cijena nije konačna.km)